BEŞİKTAŞ

Cyle Larin'den şok hamle! Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etti

Siyah-Beyazlılar’la ara transfer döneminde yol ayrımına gelen Beşiktaş’taki ekonomik kriz sebebiyle maaşının tahsilinde gecikme yaşayan Kanadalı futbolcu Cyle Larin'dan şok bir hamle geldi..

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Cyle Larin'den şok hamle! Beşiktaş'ı FIFA'ya şikayet etti

Kanadalı futbolcu Cyle Larin, kulübü FIFA’ya şikayet ettiği öğrenildi.
 
Bu sezon 21 karşılaşmada forma giyip 4 gollük performans sergileyen genç oyuncunun, kulüpteki ekonomik krizden nasibini almasının ardından soluğu FIFA’da aldığı ortaya çıktı.

KULÜBE İHTAR ÇEKTİ

Form grafiğiyle beklentilerin altında kalan Larin’e son olarak Mart ayında 600 bin Euro ödeme yapıldığı, 1 Nisan’da hesabına yatırılması gereken diğer 600 bin Euro’luk alacağını tahsil edememesi sonrasında kulübe ek olarak ihtar çektiği belirtildi.
 
SÖZLEŞMEYİ TEK TARAFLI FESH EDEBİLİR

Kanadalı futbolcunun, bu ay sonuna kadar ödeme alamaması durumunda sözleşmesini tek taraflı fesh edebileceği iddia edildi. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş Kulübü’nün, Larin’in alacaklarını ödeyip sezon sonunda bu ismi transfer listesine koyacağı konuşuluyor. Larin’e sadece Süper Lig’den birkaç kulübün talip olduğu ifade edildi. Öte yandan Larin’den önce Loris Karius da benzer sebepten dolayı FIFA’nın yolunu tutmuştu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER