FENERBAHÇE

Carlos Kameni Fenerbahçe ile ilgili kararını verdi

2017 yazında Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak transfer olan ancak beklentileri karşılayamayan Carlos Kameni, Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini ve Espanyol'a geri dönmeyi düşlediğini açıkladı.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Carlos Kameni Fenerbahçe ile ilgili kararını verdi

Sarı lacivertlilere 2017 yılında transfer olan Carlos Kameni, Fenerbahçe ile ilgili kararı verdi. Kameni Espanyol'a geri dönmek istediğini ifade etti.

Carlos Kameni'nin açıklamaları şu şekilde;

''Acı çekiyorum'' 

'Benim için karmaşık bir durum. Ben bir futbolcuyum ve oynamak, süre almak, rekabet içinde olmak istiyorum. Ancak istediğim nokta bu değil. Acı çekiyorum ve bu nedenle takımdan ayrılmak istiyorum'' 

''Futbol oynamak istiyorum'' 

''Yabancı kontenjanı doldu ve kulüp bana lisans çıkarmadı. Antrenmanlara devam ediyorum, formdayım ama oynamak istiyorum. Burada bir sözleşmem var. Burada kalmak en kolayı ancak benim işim futbol ve futbol oynamak istiyorum'' 

''Yuvama geri dönmek rüya gibi olur'' 

''Açık ve net. Espanyol'a dönmeyi çok istiyorum. Ben bir Espanyol taraftarıyım ve bana kariyerimi yükseltme şansı veren bu kulübe dönmekten onur duyarım. Orası benim evim. Yuvama geri dönmek rüya gibi olur. Sanırım onlara yeniden yardım edebilirim. Kaleci Roberto'nun takımdan ayrılacağını biliyorum. Bu nedenle hem benim için hem de Espanyol için iyi bir fırsat olabilir'' şeklinde açıklamalar yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER