TÜRKİYE KUPASI

Yeni Malatyaspor Galatasaray maçının golleri ve geniş özeti

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci maçında Evkur Yeni Malatyaspor'u 5-2 yenen Galatasaray, finale yükselerek Akhisarspor'un rakibi oldu.

Yusuf Özışık
Yusuf Özışık[email protected]
Yeni Malatyaspor Galatasaray maçının golleri ve geniş özeti

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 0-0 biten ilk maçın rövanşında Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 5-2 mağlup etti ve finale yükseldi.

Böylelikle Akhisarspor'un Ziraat Türkiye Kupası finalinde rakibi Galatasaray oldu.

YENİ MALATYASPOR: 2-5 :GALATASARAY

Ve maçta son düdük çaldı! Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Akhisarspor'un rakibi oluyor...

90.dk: Bu arada maçın sonuna en az 2 dakikalık duraklama süresi ilave edildi.

89.dk: GOL! Sağ kanatta topla buluşan Aleksic'in arka direğe doğru yaptığı ortada iyi yükselen Mina, uzak köşeye doğru yaptığı kafa vuruşuyla ağları buldu.

87.dk: Sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Selçuk'un vuruşunda top barajdan geri geldi.

83.dk: GOL Galatasaray'da Mitroglou takımına 5. golünü kazandırdı

80.dk: Galatasaray ayağa yapılan paslarla yine tempoyu düşürmeye başladı. Umutlarını yitiren Yeni Malatyaspor rakibine karşı koymakta zorlanıyor.

78.dk: Galatasaray'da az sonra Kostas Mitroglou oyuna girecek.

74.dk: GOL! Ani gelişen Galatasaray atağında Yeni Malatyaspor savunması 1'e 2 yakalandı. Feghouli'nin pasında süratle ceza sahasına sokulan Onyekuru, sol ayağıyla uzak köşeye düzgün bir vuruş yaparak fileleri havalandırdı.

72.dk: Diagne sağ taç çizgisi kenarında rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı, karar faul...

71.dk: Selçuk uzun bir pasla soldan hareketlenen Linnes'i düşündü ama Linnes, Chebake'den sıyrılamadı.

70.dk: Yeni Malatyaspor'un direnci tamamen kırılmış durumda. Galatasaray oyunu istediği gibi kontrol ediyor bu bölümlerde.

68.dk: Galatasaray'ın topa sahip olma oranlarıda rakibine karşı %54'e %46'lık bir üstünlüğü bulunuyor.

66.dk: Onyekuru, Selçuk'la girdiği verkaç sonrasında sol kanatta topla buluştu ancak ofsayt bayrağı havada...

63.dk: Selçuk'un ara pasında Onyekuru soldan hareketlendi ama Chebake hata yapmadı...

59.dk: Onyekuru, golden sonra rakip takım taraftarının önünde yaşadığı sevinç gösterisinin ardından sarı kartla cezalandırıldı.

58.dk: GOL! Ndiaye'nin savunma arkasına doğru gönderdiği topa Onyekuru hareketlendi. Ceza sahası içi sol çaprazda kalesini terk eden Farnolle'den de sıyrılan Onyekuru, boş kaleye doğru yaptığı vuruşla farkı ikiye çıkardı.

56.dk: Sol kanatta topla buluşan Onyekuru, rakibinden sıyrılmak isterken faule maruz kaldı...

54.dk: Selçuk'un uzun pasında ceza sahası içinde topu önüne almak isteyen Onyekuru, Chebake'nin de araya girmesiyle kontrolünü kaybederek yerde kaldı.

52.dk: Selçuk'un sağdan kullandığı serbest vuruşta Luyindama penaltı noktası üzerinde iyi yükselip kafa vuruşunu yaptı ama top yandan dışarı gitti.

51.dk: Bu arada Feghouli az önceki pozisyonun ardından yerde kaldı. Sağlık görevlileri tekrar oyun alanında...

50.dk: Ev sahibi ekipte Kamara, Feghouli'ye arkadan yaptığı müdahale sonrasında sarı kartı gördü.

49.dk: Sağ kanatta topla buluşan Mariano, Feghouli'yi düşündü ama top Bülent'in kontrolünde auta çıktı.

Karşılaşmada ikinci yarı Galatasaray'ın vuruşuyla başladı.

Ve maçın hakemi penaltı vuruşunun hemen sonrasında ilk yarıyı bitiren son düdüğü çaldı.

45 + 14.dk: GOL! Penaltı atışını kullanmak üzere topun başına geçen Danijel Aleksic, yerden sol köşeye sert bir vuruş yaparak fileleri havalandırdı.

45 + 13.dk: PENALTI! Alper Ulusoy, pozisyonu inceledikten sonra penaltı noktasını gösterdi.

45 + 8.dk: Sağ kanattan kullanılan serbest vuruş sonrasında Mina topu kafayla indirmek isterken top Luyindama'ın da eline temas etti. Yeni Malatyasporlu oyuncular penaltı için itiraz ediyor...

45 + 7.dk: Karşılıklı yapılan faullerle oyun sık sık durmaya başladı. 7 dakikalık durakama süresi sona erdi ama oyun devam ediyor...

45 + 5.dk: Selçuk İnan ceza alanına uzun bir top gönderdi ama top doğrudan auta gitti...

45 + 3.dk: Ryan Donk'un yerde kalmasının ardından karşılaşmada oyun bir kez daha durdu.

45 + 1.dk: Bu arada maçta ilk yarının sonuna en az 7 dakikalık duraklama süresi ilave edildi.

45.dk: Murat Yıldırım, Feghouli ile yaşadığı tartışma sonrasında sarı kartı gördü.

44.dk: Galatasaray'da Feghouli, Bülent ile girdiği mücadele sonrasında rakibiyle bir tartışma yaşadı ve yerde kaldı. Alper Ulusoy oyunu durdurdu...

43.dk: VAR incelemesinin ardından Fegouli'nin golü verildi. Galatasaray farkı ikiye çıkarmış durumda...

41.dk: Bu arada Alper Ulusoy, gol pozisyonu için VAR odasıyla temas halinde. Pozisyon öncesinde ofsayt olup olmadığının kontrolleri yapılıyor...

40.dk: GOL! Onyekuru'nun kaptığı top sonrasında gelişen atakta Ndiaye'ni pasında ceza sahası dışında topla buluşan Feghouli, sağ ayağıyla harika bir vuruş yaparak kaleci Farnolle'u avladı.

39.dk: Bu arada Alper Ulusoy az önce yerde kalan Adem için oyunu durdurdu.

37.dk: Adem sol kanatta Luyindama'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve faul bekledi ancak oyun devam ediyor.

34.dk: Murat'ın pasında sağ kanatta topu alan Guilherme içeri çevirmek istedi topu ama Linnes girdi araya...

32.dk: Galatasaray'da az önceki pozisyonda sakatlanan Marcao oyuna devam edemeyecek. Selçuk İnan oyuna girme hazırlığında...

31.dk: Bu arada Marcao'nun sakatlığı için sağlık görevlileri sedyeyle geldiler. Oyuncunun tedavisi saha içinde yapılıyor...

30.dk: Marcao, Kamara'nın baskısından sıyrılmak isterken topu taça gönderdi. Sağ kasığını tutan Marcao bir sakatlık geçiriyor. Sağlık görevlileri oyun alanında...

28.dk: Adem'in pasında ceza sahası dışında topla buluşan Kamara, yayın gerisinden sert bir vuruşla şansını denedi ama Muslera topu kornere çeldi.

27.dk: Guilherme'nin soldan kullandığı serbest vuruşta Galatasaray savunması topu karşıladı ama öncesinde de kalkan bir ofsayt bayrağı var...

24.dk: Sol kanatta Onyekuru'nun şık topuk pasında topu alan Linnes'in ortasında Yeni Malatyaspor savunması hata yapmadı...

22.dk: GALATASARAY GOLE YAKLAŞTI: Diagne'nin pasında sağ kanatta topu alan Feghouli, tekrar ortasını yaptı. Diagne ön direkte kafa vuruşunu yaptı ama top uzak kale direğinin hemen yanından dışarı gitti.

20.dk: Ani gelişen Yeni Malatyaspor atağında soldan süratle ceza sahasına sokulan Kamara, sağ taraftaki Guilherme'ye aktardı pasını. Topu kontrol eden Guilherme, Linnes'den sıryılıp vuruşunu yapmak istedi ama son anda araya giren Donk tehlikeyi önledi.

17.dk: Maçta temponun düşük olduğunu söyleyebiliriz. Galatasaray erken bulduğu gol sonrasında oldukça kontrollü bir oyun sergiliyor.

14.dk: Guilherme'nin pasında sağ kanatta topla buluşan Chebake bekletmeden topu çevirmek istedi ama araya giren Marcao topu kornere gönderdi.

13.dk: Galatasaray uzun süredir kendi yarı alanında rahat bir şekilde top çeviriyor bu bölümlerde...

11.dk: Sağ kanattan gelişen Yeni Malatyaspor atağıda Guilherme, arkasından bindiren Chebake'nin koşu yoluna doğru gönderdi topu ama pasın şiddeti yüksek...

9.dk: Kamara orta alanda Donk'tan topu kapmak isterken düdük çaldı, karar faul...

7.dk: Golden sonra Yeni Malatyaspor yeniden rakip yarı alana yerleşmeye çalışıyor. Bu arada Galatasaray'ın bulduğu golün ardından maçın uzama ihtimalinin kalmadığını da hatırlatalım.

5.dk: GOL! Onyekuru'nun pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Martin Linnes, ayağının içiyle uzak köşeye doğru düzgün bir vuruş yaparak fileleri havalandırdı.

3.dk: Mitchell Donald, uzun bir pasla sağ kanattan koşu yapan Chebake'yi düşündü ama topun şiddetini ayarlayamadı. Taç atışı Galatasaray'ın...

Karşılaşmada ilk düdük çaldı ve maç Yeni Malatyaspor'un vuruşuyla başladı.

İLK 11'LER

Yeni Malatyaspor:  Farnolle, Chebake, Mina, Murat Akça, Bülent, Murat Yıldırım, Donald, Aleksic, Guilherme, Adem Büyük, Kamara

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Linnes, Fernando, Ndiaye, Feghouli, Belhanda, Onyekuru, Diagne

TREND HABERLER
Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER