GALATASARAY

Belhanda'dan taraftara çok ağır küfür!

Real Madrid ile evinde mücadele eden Galatasaray'da, Younes Belhanda taraftara çok ağır küfür etti. Galatasaraylı taraftarlar da Faslı orta saha oyuncusuna sert tepki gösterdi.

Belhanda'dan taraftara çok ağır küfür!

Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Galatasaray, Real Madrid'i konuk ederken dakikalar 66'yı gösterdiğinde tansiyon yükseldi. Yaptığı pas hataları nedeniyle taraftara saç baş yoldurtan Younes Belhanda'yı Fatih Terim, 66. dakikada kenara aldı.

Faslı 10 numara oyundan çıkarken, Türk Telekom Stadı'nda ıslık sesleri yükseldi. Sezon başından beri taraftarın hedefindeki isim olan 28 yaşındaki oyuncu, taraftara sert tepki gösterdi ve çok ağır küfürler sarf etti.

Ağıza alınmayacak küfürler etti!

Kameralar Belhanda'ya yakın çekim çekim yakarken Faslı oyuncunun, Galatasaraylı taraftarlara, "S...m sizi o...pu ç...u sürüsü" dediği gözlendi.

Galatasaray taraftarı da tepki gösterdi

Mücadelede etkisiz bir performans sergileyen Belhanda, 66. dakikada yerini Ömer Bayram'a bıraktı. Değişiklik sırasında taraftarlar 29 yaşındaki futbolcuyu ıslıkladı. 

Oyundan çıkarken taraftarların protestosuyla karşılaşan Belhanda, tribüne dönerek hareketler yaptı. Bu sırada Galatasaray teknik heyeti, futbolcularını alkışlayarak tribüne ıslıklamamaları yönünde uyarıda bulundu. 

Younes Belhanda, oyundan çıkmasının ardından doğrudan soyunma odasına gitti.

Sarı-kırmızılı ekipte 77. dakikada yerini Emre Mor'a bırakan Jean Michael Seri'ye de bazı taraftarlar tepki gösterirken tribünün büyük bölümü Fildişi Sahilli futbolcuyu alkışladı.

TREND HABERLER
Yorumlar 3 yorum
TREND HABERLER