FENERBAHÇE

Barış Alıcı'dan flaş Ersun Yanal açıklaması!

Fenerbahçe'nin sezon başında Altınordu'da transfer ettiği ve Sadık Çiftpınar transferi karşılığında sezon sonuna kadar Evkur Yeni Malatyaspor'a kiraladığı genç futbolcu Barış Alıcı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Barış Alıcı'dan flaş Ersun Yanal açıklaması!

Fenerbahçe'de sezon sonuna kadar Evkur Yeni Malatyaspor'a kiralanan Barış Alıcı, Fenerbahçe, Ersun Yanal ve transfer süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

Radyospor'a konuşan genç futbolcunun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"Kulübümüz ve Malatyaspor'la görüştükten sonra bu kararı verdik. Ligin ikinci yarısında Malatyaspor camiası için elimden geleni yapacağım. Hedefim öncelikle Malatyaspor'a en iyi katkıyı vermek. Bunun için de çok çalışacağım. Malatyaspor çok samimi bir kulüp. Teknik heyet, yönetim ve futbolcu arkadaşlarım abilerim çok samimi insanlar. Dün hazırlık maçı oynadım çok da güzel geçti. İnşallah Malatyaspor'un ilk yarıdaki çıkışı benim gelmemle birlikte ikinci yarıda da devam eder." 

Fenerbahçe'de tecrübe kazandığını söyleyen Barış, şöyle devam etti:

"Fenerbahçe'de güzel bir başlangıç yapmıştım. Sonrasında adaptasyon süreci oldu. Şu an Malatyaspor'a geldim. Ligin ikinci yarısında Malatyaspor için oynayacağım. Fenerbahçe'de yarım sezonda tecrübelendim. Umarım buradaki adaptasyon sürecini en kısa zamanda da atlatırım. Fenerbahçe çok büyük bir camia. Büyük camiaya geldim. İstanbul'da ailem yanımdaydı. Fenerbahçe'de yaşadıklarım ve oynadığım süre zarfında büyük tecrübe kazandım. Fenerbahçe camiasında büyüklerim beni çok iyi karşıladı. O konuda hiçbir sorun yaşamadım."

Ersun Yanal'dan ile ilgili de konuşan 21 yaşındaki futbolcu, tecrübeli teknik adam hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Malatyaspor'a transfer sürecimde Ersun Hocamızla konuştum. Erol Bulut Hocamızın burada olması bizim için önemli bir etkendi. Ersun Yanal çok büyük bir hoca. Şu anda takıma katkısı da ortada. Bu takımdaki uyum tempo ve artıştan da fark ediliyor. Fenerbahçe'nin ligin ikinci yarsında çıkışa geçeceğini düşünüyorum."

Alex De Souza'dan Fenerbahçe'nin gündemindeki Jhonny Lucas'a övgü

Barış Alıcı sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Fenerbahçe'de 6 ay boyunca yerli ve yabancı teknik direktörlerle çalıştım. Bu benim için önemli bir tecrübe oldu. Futbolun dili bir. Fakat Türk teknik adamların futbolculara duygu anlamında katkısı biraz daha fazla oluyor. Bunun da çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta futbolun dili bir. Çok iyi Türk ve yabancı teknik direktörler var."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER