MİLLİ TAKIM

Arnavutluk'ta Panucci kovuldu!

Arnavutluk Milli Takımı'nda Türkiye yenilgisinin ardından teknik direktör Panucci'nin görevine son verildi. Balkan ekibini 1 maçlığına Ervin Bulku- Sulejman Mema ikilisi çalıştıracak. Yeni teknik direktör ise Edy Reja olacak.

Arnavutluk'ta Panucci kovuldu!

A Milli Takımımız'a 2-0 mağlup olan Arnavutluk'ta teknik direktör Panucci kovuldu.
 
Arnavutluk'u Andorra maçında geçici olarak 1 maçlığına Ervin Bulku ve Sulejman Mema ikilisi çalıştıracak. Balkan ekibinin yeni teknik direktörü ise Edy Reja olacak. Reja'nın dün geceki karşılaşmayı tribünden takip ettiği ortaya çıktı. 
 
Panucci'ye İtalyanca küfür 
 
Arnavutluk taraftarları, Türkiye maçı sırasında İtalyan teknik adam Panucci'den olan memnuniyetsizliklerini, kendisine İtalyanca küfür ederek gösterdi.
 
Türkiye ile karşı karşıya gelen ve sahasında 2-0 kaybeden Arnavutluk Milli Takımı'nda teknik direktör krizi patlak verdi. Maçtan bir kaç gün önce kaleci Strakosha kadro dışı bırakılırken, Emir Lenjani ise bir mesaj yayınlayarak Panucci olduğu sürece bir daha milli takıma gelmeyeceğini duyurmuştu.
 
Küfürler 59'da başladı
 
Mağlubiyet, işlerin iyi gitmediği her yerde olduğu gibi krizi derinleştirdi. Yenilginin sorumlusu olarak gördükleri teknik direktör Panucci'yi protesto eden tribünler, İtalyan teknik adama anladığı dilden koro halinde küfür ettiler. İtalyanca en bilindik küfür olan 'vaffanc..o' sözlerinin tribünlerde, 59. dakikada ve maçın ardından yankılandığı öğrenildi.
 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER