DÜNYADAN FUTBOL

Arda Turan Başakşehir ile anlaştı

Medipol Başakşehir uzun süredir uğraştığı Arda Turan transferini sonlandırdı. Milli futbolcu, 1.5 artı 1 yıl opsiyonlu Başakşehir'de. Yıldız futbolcunun bugün İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Arda Turan Başakşehir ile anlaştı

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda Turan transferinin bittiği resmen açıkladı. Başakşehir ayrıca, Arda Turan için de özel bir video yayınladı. Ayrıca Barcelona da transferi duyururken Arda'nın satın alma opsiyonuyla kiralandığını açıkladı.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda Turan'ın transferini kulübün Twitter hesabından açıkladı.

Gümüşdağ, sosyal medyadaki mesajında, "Arda Turan bugün, üzerinde turuncu formasıyla ülkesine dönüyor. Bu sadece Başakşehir'in değil Türkiye'nin transferi. Hepimiz için hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

BARÇA DA AÇIKLADI! KİRALIK + SATIN ALMA OPSİYONU : Barcelona da transferi duyururken anlaşmanın detaylarını açıkladı. Katalan ekibi yaptığı açıklamada Arda Turan'ın kiralık olarak Başakşehir'e transfer olduğunu ve satın alma opsiyonunun da bulunduğunu duyurdu.

Ahmet Bulut'tan Arda Turan hakkında flaş açıklama!

Yorumlar
TREND HABERLER