Zico'ya Çizme'den talipli çıktı
İtalyan ekibi Catania, Teknik Direktör Sinisa Mihajlovic'in yerine Brezilyalı teknik adamı getirmeyi planlıyor
Catania'da geçtiğimiz günlerde daha büyük takımlar çalıştırmak istediği gerekçesiyle istifa eden Sinisa Mihajlovic'in yerine Brezilyalı teknik adam Arthur Zico'nun düşünüldüğü iddia edildi.
Lancenet'e konuşan Zico ise konu hakkında, "Catania'dan henüz bir teklif gelmedi. Ancak İtalya'da çalışmak çok güzel olurdu. Arap takımlarından pek çok teklif alıyorum. Ancak şu an için herhangi bir Avrupa takımından teklif yok" ifadelerini kullandı.
2006 yılında Fenerbahçe'nin başına getirilen Arthur Zico'nun görevine 2008 yılında son verilmişti. Brezilyalı teknik adam daha sonra sırasıyla Bunyodkor, CSKA Moskova ve Olympiakos takımlarını çalıştırmıştı.