Young Boys yenilgisi özür diletti

Young Boys'un, Tottenham'ı mağlup etmesi gündeme bomba gibi düşerken, mağlubiyette rolü oynayan Bassong, özür diledi.

Şampiyonlar Ligi 2. Ön eleme turunda Fenerbahçe'yi eleyen Young Boys, Premier Lig ekiplerinden Tottenham karşısında aldığı 3-2'lik galibiyetle gecenin sürprizlerinden birine imza atmıştı.

Yaptığı hatayla galibiyetin nedenleri arasında gösterilen Sebastian Bassong, "Gerçekten çok üzgünüm. Çok basit bir hata yaptım. Konsantrasyonumu kaybetmemin faturası ağır oldu" dedi.

Rövanş maçında hatasını telafi etmek için elinden geleni yapacağını belirten başarılı savunma oyuncusu, "İkinci maçın benim için anlamı daha büyük olacak. İlk maçtaki hatamı telafi etmek için daha fazla çalışacağım. Aynı hatayı tekrarlamamak için mücadele edeceğim. Deplasmanda attığımız iki gol bizim işimize yarayacaktır" diye konuştu.

Günün Önemli Haberleri