Yıldırım Demirören ile Havutçu buluştu

Tayfur Havutçu, eşiyle birlikte Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören 'i evinde ziyaret etti.

Metris Cezaevi'nden önceki gün tahliye olan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, eşiyle birlikte başkan Yıldırım Demirören'i evinde ziyaret etti.

Ziyaret öncesinde basın mensuplarına bir açıklamada bulunan Demirören, "Hocamız önümüzdeki hafta içi genel bir açıklama yapacak. Bütün arkadaşlarımız dışarıda ve şu anda çok mutluyuz. Zaten her zaman suçsuz olduklarına inanıyorduk. Tayfur Hoca şu anda takımın hocasıdır. Bunu herkes biliyor zaten. Hocamızın biraz dinlenmesi lazım sadece. Ne kadar süreceğine kendisi karar verecek. İnşallah çabuk döner" dedi.

Tayfur Havutçu ise Beşiktaş'ın Stoke City ile bugün yapacağı karşılaşmayı başkan Yıldırım Demirören'in evinde birlikte izleyeceklerini belirterek, şunları söyledi:

"Bugün kendilerini ziyarete geldik ve maçı burada izlemeye karar verdik. Özgürlüğümüze kavuştuğumuz için mutluyuz. Önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili detaylı bir basın toplantısı yapacağım."

Daha sonra Yıldırım Demirören ve Tayfur Havutçu, eşleriyle birlikte basın mensuplarına poz verdiler.

Günün Önemli Haberleri