Xherdan Shaqiri Basel'i karıştırdı

G.Saray'ın Xherdan Shaqiri için yaptığı teklifin geri çevrilmesi FC Basel kulübünü ikiye ayırdı.

Gigi lakaplı kulübün finansörü Gisela Oeri ile Başkan Bernhard Heusler'in birbirine girdiği iddia edildi.

Heusler'in geçen hafta takımın iki önemli yıldızı Xhaka ve Shaqiri için 20 milyon İsviçre frangı tutarındaki rakamı reddettiği bu nedenle Oeri'nin, Marbella'da kamp yapan Basel'in kampında bulunan Heusler için İbiza'ya gittiği bildirildi.

Heusler ise Blick gazetesine yaptığı açıklamada takımdaki bir oyuncuyu göndermenin zorluğunu, "Biz İsviçre'de her iyi kulüp gibi kendimizi iyi hissediyorum çünkü, şapkamız ile şehrin içinde yürümek zorunda değiliz, şanslı konumdayız şu anda bile " dedi.

Heusler, "Bu zor bir durum, transfer görüşmeleri devam etmektedir. Transferin sonu gününe kadar her şey olabilir" diyerek sözlerini tamamladı.

Günün Önemli Haberleri