Vodafone KaraKartal'lılar Avusturya'da!

Beşiktaş Kulübü ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone, Vodafone KaraKartal platformu ile Beşiktaşlı abonelerine yaptığı sürprizleri sürdürüyor.

Vodafone KaraKartal platformu, üyeleri arasında düzenlediği son kampanyasında 1903’e en yaratıcı destek mesajını gönderen 5 abonesine Beşiktaş’ın Avusturya’daki yaz kampını ziyaret etme fırsatı sundu.

Vodafone KaraKartal kazanan abonelerine hem Beşiktaş ile Hoffenheim arasında oynanan hazırlık maçını hem de takım antrenmanını izleme imkanı sağladı.

Vodafone KaraKartal’ın düzenlediği kampanyayla yeni sezonda Beşiktaş'a olan desteğini göstermek için en yaratıcı mesajı atan 5 Vodafone KaraKartal üyesi, 27-28 Temmuz tarihlerinde takımın Avusturya’nın Salzburg kentindeki yaz kampını ziyaret etme şansı yakaladı.

HOFFENHEIM MAÇINI İZLEDİLER

Jüri tarafından seçilen 5 mesajın sahibi olan ve Avusturya’ya giden Taşkın Bark, Rıza Kaya, Çağrı Kaçmaz, Mehmet Çağatay Namlı ve Burçin Büyükyavuz takımın antrenmanlarını izleyip, Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcularla bolca hatıra fotoğrafı çektirdi. Formalarını yıldız oyunculara imzalatan taraftarlar ayrıca Beşiktaş'ın 27 Temmuz Çarşamba günü Almanya Birinci Ligi ekiplerinden Hoffenheim'la oynadığı hazırlık maçını da izleme fırsatı buldu.

Beşiktaşlı Alexis Delgado resmen Alaves'te
Günün Önemli Haberleri