Ünlü menajer beyin kanaması geçirdi

Hollanda'da yaşamını sürdüren Silvet Kopan beyin kanaması teşhisiyle Hacettepe Üniversitesi hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Hollanda'da yaşamını sürdüren ve transfer görüşmelerinde bulunmak üzere Türkiye'de bulunan Silvet Kopan beyin kanaması teşhisiyle Hacettepe Üniversitesi hastanesi yoğun bakım servisinde  tedavi altına alındı.

Bayan olmasına rağmen erkek hegomanyasının hüküm sürdüğü futbolda kendine, menajerliğini meslek olarak seçen Kopan,  temsilcisi olduğu futbolcuların transfer görüşmeleri için Türkiye'de bulunduğu günlerde  aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Rahatsızlığı sırasında Erkan Özbey ve Şener Akay'ın durumuyla yakından ilgilendiğini belirten ünlü menajer, Özbey ve Akay'a  gösterdikleri yakın ilgiden dolayı  teşşekür etti.

"Ben erkek meslektaşlarıma göre daha fazla çalışmak zorundaydım. Aksi taktirde bu piyasada kendimi kabul ettirmem mümkün değildi.  Erkek olsaydım, işim belki biraz daha kolay olacaktı ancak her işte olduğu gibi bayan olarak bu mesleğinde kendine göre zorlukları var. Bu sıkıntılı günümde yanımda olan dost ve arkadaşlarıma minnet borçluyum. İnşallah en yakın zamanda sağlığıma kavuşarak yeniden beni sevenlerin  arasında olmaya çalışacağım.”  sözleriyle bu zor günlerinden üstesinden gelerek en kısa zamanda sağlığına kavuşacağının müjdesini verdi.
 
Silvet Kopan özellikle Bulgaristan, Hollanda ve Almanya liglerinde forma giyen  genç yetenekler ile  İngiltere Premier Lig'de Manchester City takımında forma giyen futbolcuların temsilciliğini yapıyor.
Günün Önemli Haberleri