Ünal Aysal 15 kişinin peşine düştü

Başkan Ünal Aysal konuya el koydu ve 'dava' krizini aydınlatmak için düğmeye bastı.

İNTERNETSPOR/ Deprem etkisi yaratan ve ardı arkası kesil-meyen iddialar sonrası Başkan Ünal Aysal konuya el koydu ve 'dava' krizini aydınlatmak için düğmeye bastı.

G.Saray Kulübü'nün yüzde 300 sermaye artırımına gitmesi sonucu hakkında 'manipülasyon' ve 'nitelikli dolandırıcılık' davaları açılan Başkan Ünal Aysal, bu olayı organize edenlerin G.Saray camiasından olup olmadığı konusunu açığa kavuşturma kararı aldı.  
 
Ünal Aysal, kendisi hakkında dava açan bu isimlerin kim olduğunu araştırmak için G.Saray Kulübü avukatlarına talimat verdi.

15 KİŞİNİN PEŞİNE DÜŞTÜ

"BORSADA herkes zarar da eder, kar da" deyip G.Saray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, hakkında İstanbul Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan 15 kişinin kimler olduğu ve ne kadar G.Saray Sportif AŞ hissesine sahip olduklarını yani hisse miktarları ve sarı kırmızılı kulüple herhangi bir bağlantılarının olup olmadığının çıkartılmasını istedi. 

Buradan yola çıkarak G.Saray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, kendisini de rahatsız eden ve yönetim içinden de bu olayı organize edenlerin olduğu iddiasını açığa çıkarmış olacak.

'ASLAN KEDİYE BOĞDURULMAZ'

BU arada G.Saray camiası içinde, Aysal'a açılan davanın perde arkasında olduğu iddia edilen Sait Bingöl ise, dün bir açıklama yayınlayarak, "Sermaye artışından zarar gören biri değilim. Böylesine yıpratma hareketinin içinde olmam söz konusu olamaz. Son derece güvendiğim ve desteklediğim bir başkanımız var. Gerçekler er yada geç ortaya çıkacaktır. Bu camiada Aslan'ı kediye boğdurtmazlar. Bizler başkanımıza güveniyor ve G.Saray'a sessiz sedasız hizmet için var olduğumuzu yinelemek istiyoruz" dedi.

Günün Önemli Haberleri