Umut Avrupalı <font color='#FF0000'>devlerle yarışıyor</font>

Galatasaray formasıyla sezona müthiş bir başlangıç yapan Umut Bulut devlerle yarışıyor..

Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçında sırtına geçirdiği Galatasaray formasıyla sezona müthiş bir başlangıç yapan Umut Bulut, Avrupalı mevkidaşlarını kıskandıracak bir performans sergiliyor.

Milli oyuncu, Kanarya'nın filelerine 2 gol göndererek kupayı Cim Bom'a kazandırırken, Burak Yılmaz'ı da kulübeye yolladı. Başarılı oyuncu, gollerine Süper Lig'de de devam etti. Şampiyonluk yarışında Sarı-Kırmızılı forma ile 3 karşılaşmaya çıkan yıldız krampon, Kasımpaşa ağlarına 2 gol birden bıraktı. Beşiktaş ve Bursaspor'a da 1'er gol attı.
 
Süper yetenek, toplam 4 resmi karşılaşmada 6 gole ulaştı. Avrupa'da sezon başı transfer döneminde yapılan takviyeler arasında en yüksek verime sahip 5 isimden biri olan Umut, Swansea'den Michu, PSG'den Ibrahimovic ve M.United'dan Robin Van Persie ile aynı sayıda (4) gol kaydetti.  
 
Bulut, bir tek iki maçta 3 kez fileleri havalandıran Milan'dan Pazzini'nin gerisinde düştü. Ayrıca Aslan, bugün İtalyan Genoa ile 22.30'da hazırlık maçı oynayacak.

Günün Önemli Haberleri