Türkiye'de yeni bir yıldız doğuyor

Nijerya’da devam eden U17 Dünya Kupası’nda milli takı-mımızın golcüsü Muhammet FIFA'nın gözüne girdi

Turnuvanın dikkat çeken oyuncuları arasında gösterilen Muhammet, Dünya Kupası’nda gol krallığını hedeflediğini söyledi.

Nijerya’da devam eden U17 Dünya Kupası’nda ikinci tura çıkma başarısı gösteren 17 Yaş Altı Milli Takımımız’ın kaptanı Muhammet Demir’e, FIFA’nın resmi internet sitesi fifa.com’dan övgü geldi.

Turnuvada şu ana kadar iki gol kaydetme başarısı gösteren milli futbolcumuzla yapılan röportaj, sitede manşetten verilirken; genç oyuncumuz “Güçlü ve kompakt bir golcü olan Muhammet, tartışmasız turnuvanın en iyi nişancısı” ifadeleriyle tanıtıldı.

Röportajda, “Takımımızın turnuvanın sonuna kadar gideceğine inanıyorum. Gol atmak için daha çok fırsatım olacak. Bu şekilde oynamaya devam edersek, dünya şampiyonu olabiliriz” diyen Muhammet, milli takımımızın başarısını “Biz çok güçlü bir takımız. Herkesin kendi ekibi için aynı şeyleri söylediğini biliyorum ama biz birbirine sımsıkı bağlı olan bir grubuz. İlk 11’de başlayanlar da kulübe de oturanlar da yüksek bir standartta oynuyorlar” şeklindeki sözleriyle açıkladı.

Teknik direktörleri Abdullah Ercan’ın kendilerine büyük katkı yaptığını vurgulayan Muhammet, “Hocamızın, bizimle kariyerini ve 2002 Dünya Kupası’nda yaşadıklarını konuşması, bizlere ilham veriyor” diye konuştu

Günün Önemli Haberleri