Türkiye böyle yıldız görmedi
Tandeme Macar kulesi -SABAH
Song'u kafasından silen Şenol Güneş, stoper transferi için yönetime raporunu verdi. Listenin ilk sırasında Anderlecht'in 1.93'lük Macar savunmacısı Roland Juhasz var
Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselmesinin ardından gelecek sezonun transferleri için kolları sıvadı. Rigobert Song ile sözleşme yenilemeyecek olan bordomavili yöneticiler, Egemen- Giray tandeminden memnun olmayan teknik direktör Şenol Güneş'in raporu sonrası, önceliği stoper transferine verdi.
Güneş ile Özkan Sümer'in birlikte izleyip beğendikleri Anderlecht takımının Macar savunmacısı Roland Juhasz, listenin ilk sırasında bulunuyor. Bu futbolcunun 6 milyon Euro olan bonservis bedelinde indirime gidilmesi için kulübü Anderlecht ile görüşmelere başlanacağı vurgulandı. Roland Juhasz'ın alternatifi ise bir diğer Belçika ekibi Mechelen'in formasını giyen John İvens.