Türk Telekom Arena'da bir ilk daha

15 Ocak Cumartesi günü, TT Arena’da oynanacak Galataray-Ajax karşılaşması yaşanan ilklerle akıllarda kalacak.

GS-Ajax maçına özel hazırlanan adidas Speedcell baç topu ve 3 çubuklu Fforma
TTArena'da taraftarın büyük beğenisini toplayacak.


adidas ile yapılan ortak çalışma sonucunda sarı-kırmızılı takımın bu sezonki 4. forması olan 3 Çubuklu Forma, hem klasik Galatasaray logosunun, hem de açılış maçı için TT Arena'nın silüetinden esinlenerek hazırlanan logonun yer aldığı özel bir tasarımla üretildi.


adidas'ın 2010 – 2011 sezonunda Galatasaray Futbol Takımı için uluslararası adidas model ve teknolojilerini uygulayarak hazırladığı tüm formalarda olduğu gibi dördüncü forması olan 3 Çubuklu Forma'da da özel bir kumaş teknolojisi kullanılıyor.

adidas'ın ClimaCool® adını verdiği bu teknoloji ile spor sırasında vücudun en çok ısınan bölgeleri tespit edilerek özel tasarlanmış havalandırma kanalları ile iç ve dış hava akımı oluşturuluyor. Böylece vücudun kuru ve serin kalması sağlanıyor. Bu da futbolcuların vücut ısılarını 90 dakika boyunca ideal seviyede tutarak, dayanıklılıklarını artırıyor.


Galatasaray ile yapılan ortak çalışma sonucunda sarı-kırmızılı takımın bu sezonki 4. forması olan 3 Çubuklu Forma gibi, Ajax ile yapılan açılış karşılaşmasının topu olan adidas Speedcell'e de açılış maçına özel, TT Arena'nın silüetinden esinlenerek hazırlanan logo uygulandı.

FIFA Dünya Kupası 2010 Resmi Maç Topları JABULANI ve JO'BULANI'nin ardından, aynı zamanda FIFA Bayanlar Dünya Kupası 2011'in Resmi Maç Topu Speedcell'de de gelişmiş "Grip'n'Groove" özelliğini kullanılıyor.



Bu özellik futbolculara en zor saha koşullarında bile son derece dengeli ve kusursuz bir kavrama yeteneği sağlıyor. adidas'ın Thermal Bonding teknolojisi sayesinde ısı ile birleştirilen ve mükemmel yuvarlaklıkta şekillendirilmiş 8 adet 3D panelden oluşan Speedcell, FIFA standartlarında üretilen ve saha koşullarına en uyumlu top olarak öne çıkıyor.

Günün Önemli Haberleri