Tuncay Şanlı F.Bahçe'nin kapısında

Stoke Ctiy’den sonra Wolfsburg’ta da umduğunu bulamayan Tuncay, F.Bahçe yönetiminin nabzını tutmak için İstanbul’a geldi.

F.Bahçe'den ayrıldıktan sonra ne Middlesbrough'ta, ne Stoke City'de mutla olabilen Tuncay Şanlı, aradığı huzuru yeni takımı Wolfsburg'ta da bulamadı.  
 
 
Kadroya giremediği için A Milli Takım'a da çağrılmayan Tuncay, yeniden Sarı-Lacivertli formayı giymenin çarelerini aramaya başladı. Yıldız oyuncu bu amaçla Türkiye'ye geldi.

 
Bonserviste indirim

Önceki gün Ortaköy'de eğlenen Tuncay, arkadaş çevresine, "Yeniden F.Bahçe forması giymek istiyorum. Bunun için üstüme düşeni yapmaya hazırım" dedi. Tuncay'ın F.Bahçeli bir yöneticiyle görüştüğü ve gerekirse Alman ekibinden bonservisinde büyük bir indirim yaptırabileceğini söylediği ileri sürüldü. 
 
Fotospor

Günün Önemli Haberleri