Transfer borsasında kim kimin peşinde?
Sercan için Aslan-Kartal savaşı -SABAH
Bursaspor'un genç yıldızı için Beşiktaş; Batuhan, Serdar Özkan ve 2 milyon verirken; Galatasaray'ın Aydın Yılmaz, kaleci Aykut ve Nonda teklifinin yeşil-beyazlılar tarafından daha cazip bulunduğu öğrenildi
Bursaspor'lu Sercan'ı kadrolarına katmak için yarışan iki ezeli rakip Galatasaray ve Beşiktaş'ın yarışı sürürken, sarı-kırmızılı kulübün teklifinin Bursaspor yönetimi tarafından daha cazip bulunduğu öğrenildi.
Sercan'ın menajeri Metin Korkmaz yaptığı açıklamada "Beşiktaş'ın teklifi Batuhan, Serdar Özkan artı 2 milyon Euro. Galatasaray ise Aydın Yılmaz ve iki futbolcu vermeyi kabul etti" derken, transfer için "Cuma günü (bugün) sonuçlanmasını bekliyoruz. Olmazsa Sercan Bursa'da kalır" yorumunu yaptı. Galatasaray'ın Aydın'ın yanısıra Bursaspor kulübüne kaleci Aykut ve Nonda'yı da teklif ettiği öğrenildi.