Trabzonspor zorlu süreçte
Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen aranın ardından 20 günde 6 maç yapacak.
Trabzonspor'u milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra zorlu bir süreç bekliyor. 20 gün içerisinde 2'si Avrupa, 4'ü lig olmak üzere 6 maç yapacak olan bordo mavililer, bu zorlu süreci en az hasarla atlatmak istiyor.
Ligde Sivasspor ile yapacağı maçın ardından Avrupa Ligi'nde Legia Varşova ile karşılaşacak olan bordo mavililer ardından Kasımpaşa deplasmanına gidecek. Bordo mavililer daha sonra Sanica Boru Elazığspor'u konuk edecek, ardından Legia Varşova maçı için Polonya'ya uçacak.
Bordo mavililerin zorlu maç süreci Gençlerbirliği deplasmanı ile sona erecek. Kısıtlı kadrosu nedeniyle bu sürede her oyuncusundan en üst düzeyde verimi almak isteyen Akçay, 1461 Trabzon'dan gelen oyuncular başta olmak üzere her oyuncuya forma vermeyi planlıyor.