Trabzonspor taraftarına polis engeli!

Adliye önüne ilerlemeye çalışan Trabzonspor taraftarıyla polis arasında arbede çıktı.

Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılanacağı dava öncesi açıklama yapmak için adliye önüne ilerlemeye çalışan Trabzonspor taraftarıyla polis arasında arbede çıktı.

ŞİKE DAVASI OLAYLI BAŞLADI.. TRABZONSPOR TARAFTARI İLE POLİS ARASINDA ARBEDE.. İŞTE FOTOĞRAFLAR..

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın Şike davası kapsamında yeniden yargılanmasına başlandığı Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önüne gelmek isteyen Trabzonspor taraftarına polis müdahale etti.
 
Metrobüs durağının bulunduğu bölümde önlem alan polis ile açıklama yapmak için adliye önüne ilerlemeye çalışan Trabzonspor taraftarları arasında arbede çıktı.

 
 
Bu arada adliye önünde polis barikatını aşmayı başaran bazı Trabzonspor taraftarlarıyla birkaç Fenerbahçeli taraftar arasında kavga yaşandı. Yumruklu kavgayı araya giren polisler önledi. 2 kişi gözaltına alındı.
 
METROBÜSTE GÖZALTI
Adliye önünde açıklama yapmak istediklerini söyleyen Trabzonspor taraftarı uzun süre polise direndi. Polis tarafından Metrobüs üst geçidine çıkarılan taraftarlardan bazıları o sırada tek başına Adliyeye gelen Fenerbahçe formalı bir taraftarla tartıştı. Trabzonspor taraftarları Polisin Fenerbahçeli taraftara da engel olmasını istedi. Bu sırada 2 Trabzonspor taraftarı Fenerbahçeli gencin formasını yırttı. Ardından da saldırdı. Araya giren Spor Polisi ekipleri saldırıda bulunan kişileri gözaltına aldı. Bölgede polisin aldığı önlemler devam ediyor.

İşte o görüntüler;  
 
Günün Önemli Haberleri