Tolunay Kafkas'tan Yıldırım'a ince eleştiri

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maç sonunda Beşiktaş'ın haklı galibiyetini dile getirdi ve hakem Bülent Yıldırım'ın kararlarını eleştirdi.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, maç sonunda yaptığı açıklamada sonuca gitmeyi başaramadıklarını söyledi.

Maçı Lig TV'ye değerlendiren Kafkas, şöyle konuştu:

Maçtan önce dediğim gibi hızlı oyun oynayan taraf kazandı. Rakibin usta oyuncuları var ve biz de ilk golde bir anlık dalgınlığımız pahalıya mal oldu. Fizik olarak üstün olacağımızı bildiğimiz için 2. yarıya aynı anlayışla devam ettik. Bizim maç içindeki tek eksiğimiz savunmadan hücuma geçişi daha iyi yapmamak oldu. Bunu iyi yapmamız lazımdı, hele Beşiktaş'a karşı. Bizim için her zaman olduğu gibi oyun açısından sorun yok ama sonuç açısından sorun var.

Beşiktaş Kayserispor maçının sonucu ve özeti

Maçın hakemiyle ilgili eleştiride de bulunan Tolunay Kafkas, kelimelerini özenle seçerek şu ifadeleri kullandı:

İnsan hayatı boyunca öğreniyor ben de öğrenmeye devam eidyorum. Ben değişmeye çalışıyorum ve hakemlerle ilgili bir şey söylememeye özen gösteriyorum. İnsanlar ne söylediğiniz ne yaptığınız hiç önemli değildir ama ne hissettirdiğiniz çok önemlidir. Ama bugün Bülent Yıldırım bize hiç iyi şeyler hissettirmedi. Bu gerçeği de söylemek gerekiyor. Ancak Beşiktaş'ın haklı galibiyetine hiçbir sözüm yok.

Günün Önemli Haberleri