Tolunay Kafkas deneyimsizlikten yakındı

Galatasaray'la 1-1 kalarak devre arasına giren Kayserispor'da Tolunay Kafkas, oyuncularının deneyimsizliğinden dolayı maçı koparamadıkalrını söyledi.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada 3 puanı kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Maçı kazanabilidrik bulduğumuz pozisyonlarla. Hep söylemişimdir, büyük takımlara karşı kazanmak için 2 farkı bulmak lazım. İyi bir oyun oynadık ama kalemizdeki 2 pozisyondan birinde golü yedik.

Kayserispor - Galatasaray maçının sonucu ve özeti

Bugün eski maçlara göre savunmadan hücuma geçişleri iyi yaptık ama genç futbolcularla oyunyoruz. Onların buldukların pozisyonları gole çeviremememleri, hem de büyük takımlara karşı olunca böyle sonuçlar oluyor. Açıkçası bizim açımızdan takımlar farklı, senaryo aynı.

Kafkas, devre arasında nasıl bir transfer politikası izleyeceklerine ilişkin soruya şu yanıtı verdi:

Biz lige zor şartlarda başladık, kamp yapamadık. Sadece kadro kurduk. Şimdi takım olduk ama eksiklerimiz var elbette. 3 transfer yapmayı düşünüyoruz. Hangi mevkilere olacağını kesin olmamakla beraber şöyle söyleyebilirim: Sağ ve ya sola birini arıyoruz. Böylece Deniz'i daha ortada kullanabiliri. Çünkü Deniz tam anlamıyla bir kanat değil. Bir de forvet arıyoruz. Üçüncüye de duruma göre bakacağız.

Mustafa Denizli'den özeleştiri
Günün Önemli Haberleri