TED Ankara Koleji Bora Sancar ile anlaştı

Türkiye Basketbol 2. Liginin başkent temsilcilerinden OPTİMUM TED Ankara Kolejliler, oyun kurucu Bora Sancar ile anlaştı.

Türkiye Basketbol 2. Liginin başkent temsilcilerinden OPTİMUM TED Ankara Kolejliler, oyun kurucu Bora Sancar ile anlaştı.

Geçen sezon İTÜ’de forma giyen Bora Sancar 1976 doğumlu ve 1.78 boyunda.
İmza töreninde TED Ankara Kolejliler Basketbol Şube Sorumlusu Kerem Mağdenli, transferlerin süreceğini belirterek, “Tecrübesi üst düzeyde bir sporcu ile anlaştık. Her takımın olduğu gibi bizim de hedefimiz yüksek. Müspet görüşmelerimiz var ve hızla transferleri tamamlayıp lige hazırlanacağız.” şeklinde konuştu.

Yeni takımı ile el sıkışmaktan mutlu olduğunu belirten Sancar, “Kolej camiası çok köklü bir yapıya sahip ve bu sezon oluşturulacak ekibin hedeflerinin büyük olduğunu da biliyorum. Bize düşen görev adına yakışır bir şekilde OPTİMUM TED Ankara Kolejliler’i temsil etmek.”dedi.

Günün Önemli Haberleri