Takasa girmedi <font color='#FF0000'>şimdi kadrodışı!</font>
Beşiktaş'ın Gökhan Süzen transferi için takasa girmek istediği Emre Özkan, siyah beyazlı kulüp tarafından kadro dışı bırakıldı.
Siyah Beyazlı kulübün Gökhan için İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile görüşmelere başladığını borsaya bildirmesine rağmen, transfer gerçekleşmemişti. Transferin olmamasının nedeni ise, Gökhan Süzen karşılığında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a verilmek istenen Emre Özkan'ın bu teklifi kabul etmemesiydi.
Beşiktaş altyapısından yetişen ve son 4 sezonda Zeytinburnuspor, Ankaragücü, Eskişehirspor ve Orduspor'da kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki oyuncu, teknik heyetin kendisine sunduğu teklif karşında Beşiktaş'ta kalmak istediğini dile getirdi. Emre'nin bu tutumu üzerine transfer gerçekleşmezken, teknik direktör Samet Aybaba Emre Özkan'ı kadro dışı bırıktı.
Emre bugünden itibaren yeni sezonda kadroda düşünülmeyen ve başka bir kulüple anlaşma sağlayamayan Atınç Nukan, Tanju Kayhan ve Burak Kaplan ile birlikte takımdan ayrı olarak antrenmanlara çıkacak.