Taarabt'ın fiyatı PSG'yi bile korkuttu
QPR'ın yıldız oyuncusu Adel Taarabt'ın 15 milyon sterlinlik bonservis bedeli talipleri arasında olan PSG'nin bir adım geri çekilmesine neden oldu.
Premier Lig ekiplerinden Queens Park Rangers forması giyen Faslı orta saha Adel Taarabt'ın takımdan gönderilmesi yolunda çalışmalar sürerken talipleri arasındaki Paris Saint-Germain duydukları fiyat karşısında bir adım geri çekildi.
Daily Mail'de yer alan haberde, Taarabt için 15 milyon sterlin istediği belirtilen QPR'da teknik direktör Neil Warnock'ın da bu transfere izin verdiği ifade edildi.
Bu kadar yüksek bir bonservis bedeli istenmesinin, oyuncunun taliplerinin çok olması ve transfer sonrası %40 payın eski takımı Tottenham'a verilecek olmasının da etkisi bulunduğu ifade edildi.
Adel Taarabt, 2007 yılında Fransa'nın Lens takımından Tottenham'a transfer olmuş ancak burada yeterince şans bulamayınca 2010'da QPR'a geçmişti. Geçen sezon takımının Premir Lig'e yükselmesinde büyük payı olan Fasıl yıldız, Championship'in de 2010/11 sezonundaki en iyi oyuncusu seçilmişti.