Sow'a İngiltere'den Sunderland talip oldu

Fenerbahçe ile sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan Moussa Sow'a Premier Lig'den talip olduğu bildirildi.

Gelecek sezon Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek olan Senegalli golcü Moussa Sow'a Premier Lig ekiplerinden Sunderland'in dört yıllık bir kontrat önerdiği yazıldı.

Eurosport'un haberine göre; Süper Lig'de bu sezon sarı lacivertlilerin en golcü ismi olan Moussa Sow, forvet oyuncularının performansını tamamlandığı Fenerbahçe'de sezonu 16 gol 8 asist ile tamamlamıştı. Bu performansı ile yıldız oyuncunun takımda kalması beklenirken, Fransız basınından L'Equipe'in kendi kaynaklarına dayandırarak paylaştığı haberde Sow'a Premier Lig'den talip olduğu yazıldı. 

Menajeri aracılığıyla teklifler alan Sow'a en yüksek teklifin Sunderland'den geldiği belirtildi. Konu hakkında ise ilk resmi açıklama Sunderland teknik direktörü Dick Advocaat'tan geldi.
Senegalli golcünün menajerinin Sow'u Stadium of Light'a getirmek için yoğun çaba sarf ettiğini söyleyen Advocaat, "Jermain Defoe'nun yanına uyacak en iyi partner kesinlikle Moussa Sow olur. Onu en yakın zamanda takıma katmak istiyoruz." dedi.



Gelecek sezon Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek olan Sow' Premier Lig ekiplerindenSunderland'in dört yıllık bir kontrat önerdiği yazıldı. Sow'un da Premier Lig'e gitmeye sıcak bakabileceği yazıldı. Aynı zamanda Fenerbahçe'nin de Sow ile sözleşme uzatmak için teklif yaptığı belirtildi.
2011-2012 sezonunun devre arasında Fransa'nın Lille ekibinden 10 milyon euro bonservis bedeli ile transfer edilen Moussa Sow, Fenerbahçe formasını bugüne kadar 143 kere giydi. Bu maçlarda 59 gol atan Sow, 29 da asist yaptı. 
Günün Önemli Haberleri