Şota Arveladze'den galibiyet yorumu

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze maçtan sonra açıklamalar yaptı...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Galatasaray gibi bir takımı 2-1 yendikleri için mutlu olduklarını ve oyuncularını kutladığını söyledi..

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Şota Arveladze, devre arasından sonra lige başlamanın güç olduğunu ifade ederek, ''Ligin ilk maçı yeniden başlamak ve onun havasına girmek açısından güçtür. Ne kadar iyi hazırlanırsanız hazırlanın her zaman zor oluyor. Devre arasında tempolu bir kamp geçirdik ve bugünkü maçta da onu gösterdik. Galatasaray gibi klas bir takımı yenen oyuncularımı tebrik ediyorum. Mutluyuz. Bu iyi başlangıç bizim için çok önemliydi'' diye konuştu.

Devre arası transfer çalışmaları hakkında da konuşan Gürcü çalıştırıcı, Kasımpaşa'ya ve Süper Lig'e yakışan bir oyuncu almak istediklerini ifade etti.
Günün Önemli Haberleri