Sneijder profesyonelliğiyle parmak ısırttı

Dünyanın hiçbir yerinde tartışmaya açamayacağımız Wesley Sneijder, profesyonelliğiyle de parmak ısırttı..

Pazar gününe kadar hem G.Saray hem de Beşiktaş'ın son 2 lig maçının görüntülerini izleyecek olan Hollandalı yıldız, bu sayede rakibin zayıf yönlerini çözüp takımının da oyun sistemini ezberleyecek. 
 
Doğuştan gelen yeteneklerini dünyanın hiçbir yerinde tartışmaya açamayacağımız Wesley Sneijder, profesyonelliğiyle de parmak ısırttı..

Milliyet'teki habere göre, Önceki gün Türkiye'ye gelip kendisini 3.5 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan ve dün de ayağının tozuyla ilk idmanına çıkan Hollandalı yıldız, antrenmanın ardından G.Saraylı yetkileri şaşırtan bir istekte bulundu..

İSTANBUL'A ayak basar basmaz zirve yarışında büyük önem taşıyan Beşiktaş derbisinde oynamak istediğini "Kondisyon olarak maçta görev yapmaya hazırım. Fatih Terim bana görev verirse arkadaşlarımla sahada olmak isterim" sözleriyle tüm Türkiye'ye duyuran 28 yaşındaki usta futbolcu, hem G.Saray hem de Beşiktaş'ın son 2 karşılaşmasının görüntülerini istedi.
Günün Önemli Haberleri