SİNAN ENGİN KİMDİR?

SİNAN ENGİN, 4 KASIM 1964 TRABZON DOĞUMLUDUR. TÜRK FUTBOL YORUMCUSU, MENAJER, TEKNİK DİREKTÖR VE ESKİ FUTBOLCU. ASLEN TRABZON MA&CCEDİL;KALI.   FUTBOLCU KARİYERİ SİNAN ENGİN, FUTBOLA 1974 SENESİNDE BEŞİKTAŞ’IN ALTYAPISINDA BAŞLADI.YEDİ YIL ALTYAPIDA OYNAYAN SİNAN ENGİN, 1981 SENESİNDE BEŞİKTAŞ A TAKIMINA YÜKSELDİ. 1989'A KADAR BEŞİKTAŞ'TA FUTBOL OYNAYAN SİNAN ENGİN; BEŞİKTAŞ'TAN AYRILDIKTAN SONRA TÜRKİYE SÜPER LİG'DE SIRASIYLA MKE ANKARAGÜCÜ VE SARIYER TAKIMLARINDA FORMA GİYMİŞTİR. MİLL&İCİRC; TAKIM KARİYERİ  TÜRKİYE U-17KEZ DE TÜRKİYE U-21 TÜRK MİLLİ TAKIM FORMASI GİYMİŞTİR. TEKNİK DİREKTÖRLÜK...

Sinan Engin, 4 Kasım 1964 Trabzon doğumludur. Türk futbol yorumcusu, menajer, teknik direktör ve eski futbolcu. Aslen Trabzon Maçkalı
 

Futbolcu Kariyeri

Sinan Engin, futbola 1974 senesinde Beşiktaş’ın altyapısında başladı.
Yedi yıl altyapıda oynayan Sinan Engin, 1981 senesinde Beşiktaş A takımına yükseldi. 1989'a kadar Beşiktaş'ta futbol oynayan Sinan Engin; Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra Türkiye Süper Lig'de sırasıyla MKE Ankaragücü ve Sarıyer takımlarında forma giymiştir. 

Millî Takım Kariyeri 

Türkiye U-17kez de Türkiye U-21 Türk milli takım forması giymiştir.

Teknik Direktörlük Kariyeri

Aktif futbol hayatının ardından sırasıyla Kuşadasıspor, Boluspor ve Ankaraspor'da görev almıştır.

Özel Yaşamı

Ünlü şarkıcı Seda Sayan ile olan evliliğinden, 1990 doğumlu oğlu Oğulcan Engin, Beşiktaş altyapısında futbola başladı ve Beşiktaş PAF takımında kaptan olarak görev yapmaktadır.

Sinan Engin derbinin VAR kayıtlarını açıkladı! Sinan Engin'den Kadıköy ve büyü kehaneti! Sinan Engin'den Alper Ulusoy yorumu: Kötü bir hakem Sinan Engin'i çıldırtan soru Galatasaray maçındaki penaltı kararı Sinan Engin'i kızdırdı!