Simon Kjaer'in mutlu günü

Euro 2016’ya katılmak için İsveç engelini geçmek zorunda olan Danimarka’da Simon Kjaer’in kampa katılmaması endişe yaratmıştı. Fakat işin aslı daha sonra belli oldu.

Fenerbahçe'de başarılı bir sezon geçiden Danimarkalı savunma oyuncu Simon Kjaer ikinci kez baba oldu. Kjaer'in bu nedenle İsveç ile oynanacak karşılaşma için Danimarka milli takım kampına geç katılacağı açıklandı.

Danimarkalı savunmacının eşi Elina Gollert, Pazartesi akşamı ikinci çocuklarını dünyaya getirdi. Bu yüzden doğum için Türkiye’de kalan Kjaer, aldığı bu mutlu haberin ardından kampa katılacak.

Konu hakkında bir açıklamada bulunan Kjaer’in milli takımdaki partneri Daniel Agger, “İsveç ile Perşembe oynamayacak olmamız iyi oldu çünkü Simon kampa geç katılacak” dedi. 

Günün Önemli Haberleri