Şenol Güneş Fenerbahçe videosu izletiyor

Derbide farkı 4’e çıkarmak isteyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, rakibin maç kasetlerini izleyerek artıları ve eksileri çıkardı.

Ligde Gençlerbirliği’ni yenerek ezeli rakibi Fenerbahçe’den 1 maç eksiği bulunmasına karşın liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, gözünü pazartesi günü Sarı-Lacivertliler’le yapacağı maça çevirdi.

Bu maçta kayıp yaşamak istemeyen ve puan farkını 4’e çıkarmayı amaçlayan Siyah-Beyazlılar’ın teknik direktörü Şenol Güneş, bu maça kadar ekstra mesai harcayacak.

Saha idmanlarıyla fizik olarak derbiye hazır hale getirilecek oyuncular, yapılacak toplantılarla mental olarak da zorlu karşılaşmaya eksiksiz olarak hazırlanacaklar.

Beşiktaş'ta korkutan sakatlık

YÜKSEK ÖZGÜVEN AŞISI

Deneyimli teknik adamın, üzerinde duracağı en önemli noktalardan biri rakibin son dönemde yaptığı karşılaşmalar olacak. Güneş, rakibin maç kasetlerini kurmaylarıyla izledi. Rakibin artıları ve eksileri belirlendi. Yapılan analizler, kasetler futbolcularla da izlenerek takıma tek tek aktarılıyor. Antrenmanlarda ekstra uygulamalar da yapılacak.

Beşiktaş'ta Gökhan Töre sevinci

Şenol Güneş ve yardımcıları takımla gerek toplu halde gerekse bire bir görüşmeler de yapıyor. Maç eksiğine rağmen liderliği aldıkları vurgulanarak, derbide sahaya yüksek özgüvenle çıkmaları sağlanacak.

Günün Önemli Haberleri