Seks skandalı haberi gündemi salladı

İki kulüp çalışanının Türk Telekom Arena'nın kuzey tribünün otoparkında cinsel ilişkiye girerken güvenliğe yakalanması Twitter'da TT (Trending Topic) oldu.

İki kulüp çalışanının Türk Telekom Arena'nın kuzey tribünün otoparkında cinsel ilişkiye girerken güvenliğe yakalandığı iddiası Twitter'da TT (Trending Topic) oldu.

Galatasaray'da yaşanan bu şok edici olay özellikle Twitter'da gündemi oluştururken, iki ayrı başlıkla TT (Trending Topic) oldu. Olayı yorumlayan Twitter kullanıcıları, olayın kahramanları kadar, skandalı örtbas  ettiği iddia edilen Galatasaray yönetimine de tepki gösterdiler. Ayrıca Başkan Ünal Aysal'ın Hamit Altıntop transferiyle ilgili söylediği "Galatasaray seksi bir kulüp" lafını örnek göstererek esprili yaklaşımlarda bulundular.

Öte yandan Galatasaray'ın böylesine bir haberle gündeme gelmesi, Sarı-Kırmızılı camiada büyük bir rahatsızlık yarattı. Haberlerin çıkması sonucu Başkan Ünal Aysal'ın zor durumda kaldığı belirtiliyor. Son gelişmelerin, Fatih Terim'le ilgili kararından sonra büyük tepki gören ve erken seçime gitmesi yönünde birçok telkin alan Aysal'a olan desteği nasıl etkileyeceği de merak konusu.

İŞTE TWİTTER'DA TARAFTARIN TEPKİLERİNDEN BAZILARI

@Forumkartal  Botokslunun seksi klüpten kastı ne merak ediyoduk sağolsun açıklamışlar :))) Stadın olacak adı Şeref Bey olacak!!!!!

@berkepehlivan34  Galatasaray SK (seks kulübü)

@merttunali1907  SON DAKİKA: Galatasaray'da seks skandalı :)

@bisikletliprens Ünal Aysal biz seksi bir kulübüz dediğinde haklıymış.

@MustafaBbayram Kurumsallaşmanın ilk adımı "Seksi Kulüp" olmaktan geçer.

‏@eskatalogya  "BUNLAR NEYÎN KAFASINI YASAYIP HANGÎ OKSÎJENÎ SOLUYORLAR..

‏@Snaydar Yine Galatasaray yine seks skandali? :(

@mertcembertass  Kurumsallasmak ve seksi bir kulup olmak bu kadar kolaymiydi ya :)

@mustafatanis  Ünal Aysal Galatasaray seksi bir kulüp derken bundan bahsetmişti zannedersem :(((

RESMİ SİTEDEN YALANLANDI

Olayın kahramanlarından biri olan bayanın, 3 yıl önce Galatasaray formasını giyen yabancı bir futbolcuyla da birliktelik yaşadığı öğrenildi. Oldukça uzun süren bu ilişkinin o dönem yönetimin kulağına gittiği belirlendi. Bu arada Galatasaray yönetimi resmi siteden yaptığı açıklamada, "İddialar gerçek dışıdır" dedi.

Günün Önemli Haberleri