Schalke 04 ikinci yarıda güldü
Almanya 1. Ligi Bundesliga'da 26. hafta mücadelesinde Schalke 04 sahasında Eintracht Frankfurt ile karşı karşıya geldi.
Schalke 04, sahasında Eintracht Frankfurt'u 2-1 yenerken konuk ekip 8 hafta sonra gol atma başarısı gösterdi..
Mücadeleyi ev sahibi Schalke 2-1 galip tamamladı. Konuk E. Frankfurt bu sonuçla 8 haftalık gol hasretini dindirmiş oldu.
Schalke'ye üç puanı getiren goller, ilk yarının uzatma dakikalarında penaltıdan Jurado ve 84. dakikada Angelos Charisteas'tan geldi. Frankfurt temsilcisinin tek sayısını ise 70. dakikada Giorgos Tzavellas kaydetti.
Bu sonuçla Raul Gonzales ve arkadaşları 33 puanla 10. sıraya yükseldi. Eintracht Frankfurt ise 28 puan ve maç fazlasıyla 13. sırada yer aldı.