Sahaya atılan madde patladı

Sahaya atılan tehlikeli madde sahanın içinde patladı..

Kıbrıs Rum Kesimi 1. ligdeki Anorthosis – Omonia maçında sahaya atılan yabancı madde, futbolcuyu tedavi eden sağlık ekiplerinin arasına düştü.

SAHADA PATLADI

Olay, dün akşam Anorthosis'in Omonia'yı 2 – 0 yendiği karşılaşmada meydana geldi. Maçın ikinci yarısında sakatlanan Anorthosisli futbolcunun ayağa kalkamaması üzerine sağlık ekipleri sahaya girdi. Futbolcunun yerde vakit kazanmaya çalıştığını düşünen öfkeli Omonia taraftarları ise zemine yabancı maddeler atmaya başladı. Tam o sırada futbolcu ve sağlık ekiplerinin arasına atılan bir madde gürültüyle patladı. Sakat olan oyuncu, 2 sağlık ekibi ve ayaktaki bir futbolcu kulaklarını tutarak yere yığıldı. Yaşananlar an be an görüntülendi.

Hakem maça 10 dakika ara verdi. Tribünlerin sakin olmasına yönelik yapılan anonsların ardından karşılaşma kaldığı yerden devam etti. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi

Günün Önemli Haberleri