Rooney için sürpriz açıklama

Arsenal hisselerinin yaklaşık yüzde 30'una sahip olan Özbek iş adamı Rooney için sürpriz bir açıklama yaptı..

Arsenal hisselerinin yaklaşık yüzde 30'una sahip olan Özbek iş adamı Alisher Usmanov yönetimin geçmişte göstermiş olduğu transfer politikalarını eleştirdi ve Wayne Rooney'nin alınması gerektiğini söyledi.

En son kupasını 2004 yılında kazanan Arsenal’in transfer politikası yıllardır eleştiri konusuydu. Arsenal’in en büyük ikinci hissedarı Alisher Usmanov da bu konu hakkındaki görüşlerini dile getirdi. Arsenal’in Wayne Rooney gibi büyük yıldızları alması gerektiğini söyleyen Özbek iş adamı, “O çok büyük bir oyuncu. Eğer Arsenal’e transfer olursa bu hem onun için hem de Arsenal için çok büyük bir kazanım olur” ifadelerini kullandı.

Arsene Wenger’e olan güvenini de dile getiren Usmanov, “O çok büyük bir hoca. Yönetim onun arkasında durmalıdır. Bu takım en yakın zamanda büyük kupalar kazanmaya başlayacaktır” dedi.

Özbek iş adamı geçtiğimiz sezon da Robin Van Persie’nin Manchester United’a gidişinden sonra çok sert açıklamalarda bulundu.

Günün Önemli Haberleri