Ronaldinho'dan <font color='#FF0000'>inanılmaz talep</font>

Beşiktaş'ın Ronaldinho dosyası şimdilik kapandı.

2. Başkan Ahmet Nur Çebi, Ronaldinho'nun ağabeyini İstanbul'a çağırdı; bugün (dün) yapılan görüşmelerde taraflar anlaşma sağlayamadı ve masadan ''şimdilik'' kaydıyla vazgeçti.

Radyospor'dan Özgür Sancar'ın haberine göre; Beşiktaş'ın planı Ronaldinho'yu sponsor desteğiyle getirmek yönündeydi, bu çerçevede 8 milyon euroluk maksimum bir bütçe belirledi. Fakat Roberto de Asiss yıllık 12 milyon Euro talep etti. Ayrıca bu transferin kesinlikle bu dönemde olmayacağını, Ocak'ta Ronaldinho'nun Beşiktaş'a gelebileceğini söyledi. Bununla birlikte bir buçuk yıllık anlaşma karşılığında 18 milyon Euro istedi. Bu talep üzerine görüşmeler tıkandı; ancak Çebi ve Roberto de Assis temasları korumak ve Ocak'ta yeniden masaya oturmak üzerine sözleştiler. Dosya kapandı; ama şimdilik kapandı; tamamen değil.

Beşiktaş'ın yeni stadına sponsor olacak firmanın da bu transferde Beşiktaş'a katkı yapabileceği belirtildi.

Bu arada yeni transfer Atiba Hutchison, Avusturya kampına katıldı. Slaven Bilic'in özellike istediği Kanadalı oyuncu sol bekte de oynayabiliyor. Bilic'in bu yöndeki ihtiyacını, iki hafta sonra dönecek olan İsmail takıma katılana kadar Hutchison'la karşılaması bekleniyor.

Günün Önemli Haberleri