Roma'nın Sambacısı ülkesine dönüyor

32 yaşındaki Brezilyalı savunmacı ülkesinde oynarken forma giydiği Flamengo'ya dönebilir.

Brezilya'nın dev kulüplerinden Flamengo, AS Roma'nın tecrübeli savunmacısı Juan Silveira dos Santos'u transfer etmek istiyor.

Bu sezonun Carioca Eyalet Şampiyonası şampiyonu olan Rio de Janeiro ekibi, Ronaldinho ve Thiago Neves gibi büyük transferlerin ardından savunmaya da bir yıldız transferi yapmak istiyor. Lance'in iddiasına göre hedefleri de Bayer Leverkusen'la başlayan Avrupa macerasından önce Flamengo formasını giymiş olan Romalı Juan.

Kulüp yöneticilerinden Rafael de Piro konu hakkında yaptığı açıklamalarda "Transfer oyuncunun nasıl hissedeceğine bağlı. Juan geri dönmek istediğini hiç gizlemedi ama Roma için de büyük saygısı var. İki sezon içinde biten bir sözleşmesi var ve ancak hem ona hem de kulübe faydalı olacak bir anlaşma yaparsak geri döner." şeklinde konuştu.

Günün Önemli Haberleri