Raul Meireles'e Drogba sahip çıktı

Raul Meireles'e, Chelsea'den eski takım arkadaşı Didier Drogba sahip çıktı.

Beşiktaş derbisinde gördüğü kırmızı karttan sonra hem Akhisar Belediye hem de Kardemir Karabük deplasmanında kadroya bile giremeyen Raul Meireles'e, Chelsea'den eski takım arkadaşı Didier Drogba sahip çıktı.

Drogba'nın Karabük deplasmanına götürülmediği için morali oldukça bozuk olan Portekizli yıldızı oynatılmadığı her karşılaşmadan sonra sonra arayıp, terapi yaptığı ortaya çıktı.  
 
Milliyet si'nin haberine göre; Son olarak geçtiğimiz günlere eski dostunu arayan Fildişili yıldız, "Seni nasıl oynatmadıklarını gerçekten anlamıyorum. Sen Türkiye'deki diğer yabancılar arasında en kariyerli olanlardansın. Sen moralini bozma ve çalışmalarına devam et" sözleriyle şaşkınlığını açık şekilde dile getirdi.

'BİLEREK YAPMADI'
Drogba'nın bu sözleri karşısından zihinsel olarak rahatlayan tecrübeli orta saha, 13. haftadaki Beşiktaş derbisinde gördüğü kırmızı kart için ise kendisini savundu.

Mücadelenin 30. dakikasında Veli Kavlak'ın baldırına bastığı için hakem Cüneyt Çakır tarafından oyundan ihraç edilen 30 yaşındaki milli futbolcu o pozisyonla ilgili olarak "Herkes o anda sinirime hakim olamayıp, Veli'ye kasıtlı faul yaptığımı düşünüyor. Ancak böyle bir şey yok. Bana "Git ve rakibini yaralayıcı hareket yap" diye talimat verseler yapamam. Hiçbir canlıya zarar vermem. Bunu beni tanıyanlar da çok iyi bilir" ifadelerini kullandı.

Günün Önemli Haberleri