Quaresma'nın affının altında yatan gerçek

Hocası Carvalhal'a küfrettiği için kadro dışı bırakılan Portekizli yıldızın sürpriz affının altındaki gerçek ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın Quaresma'yı play-off'ta oynatıp, oyuncuyu isteyen Rus kulüpleriyle yapılacak olası pazarlıkta elini güçlendirmek istediği öğrenildi.

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma krizi önceki sona erdi. AtleticoMadrid ile oynanan ilk maçın devre arasında teknik direktörü Carlos Carvalhal'a küfreden Portekizli oyuncu kadro dışı bırakılmış, Orduspor maçı ve Atletico Madrid rövanşında forma giyememişti. Ancak yıldız futbolcu önceki günkü idman öncesi Carvalhal ve takım arkadaşlarından özür dileyince affedildi.

Kesin olarak gözden çıkarıldı

Ancak bu olayın altında başka bir gerçeğin yattığı öğrenildi. Bugün'ün ulaştığı bilgilere göre büyük maddi sıkıntı yaşayan Beşiktaş Quaresma'yı kesin olarak gözden çıkarmış durumda. Ancak Siyah-Beyazlılar büyük paralar ödeyerek kadroya kattıkları yıldız futbolcuyu yok pahasına elinden çıkarmak istemiyor. Bu nedenle ligin normal sezonunun ardından oynanacak play-off maçları Quaresma'nın satışı için iyi bir fırsat olarak görülüyor.

O da ayrılmak istiyor

Özellikle transfere çok büyük yatırım yapan Rus kulüpleri Quaresma'ya gözünü dikmiş durumda. Bu ülke ekiplerinden cazip bir teklif bekleyen Beşiktaş da Quaresma'yı play-off'ta oynatıp gelecek tekliflerde elini kuvvetlendirmek istiyor. Beşiktaş'tan ayrılmayı kafasına koyanQ7 de bu durumun bilincinde ve play-off maçlarında varını yoğunu ortaya koymaya hazırlanıyor.

HABER: HAKAN ÇAĞLAK-BUGÜN GAZETESİ

Günün Önemli Haberleri