Prandelli'nin sistemi oyuncuların isteği

Çarşamba günü Arsenal karşısında oynattığı sistemle eleştiri yağmuruna tutulan Prandelli, bu kez sistemi farklı bir yolla belilredi.

Çarşamba günü Arsenal karşısında oynattığı sistemle eleştiri yağmuruna tutulan Prandelli, bu kez sistemi farklı bir yolla belirledi. Arsenal maçındaki 3-5-2 sistemiyle oyuncularından tepki alan Prandelli, sistemi takımın isteğine göre belirledi.

Galatasaray'ın 2-1 kazandığı Erciyes maçından bir gün önce sarı-kırmızılı futbolcuların daha önce hiç yaşamadıkları bir toplantı yapıldığı ortaya çıktı. Bu toplantıda Prandelli; Sivasspor ve Arsenal maçlarında denediği 3'lü savunmayı Erciyesspor karşısında uygulamak istediğini anlattı. Amacının bu sistemi takıma yerleştirmek olduğunu söyledi. Daha sonra da oyuncularına, "Siz hangi sistemle oynamak istersiniz?" diye sordu.

BEYİN FIRTINASI YAPTILAR

Takımın neredeyse tamamı 4'lü savunma hattı ile oynamak istediklerini söylediler. İtalyan teknik adam futbolcularının bu talebini kabul ederken, kimlerin 11'de yer alması gerektiği konusunda da futbolcularından değerlendirme istedi. Takım içinde adeta oylama ile 11 belirlenirken, Yasin ve Olcan da bu şekilde kadroya girdi.

 
 

Günün Önemli Haberleri