Prandelli sadece Fenerbahçe'yi düşünüyor

Haftasonu oynanacak Fenerbahçe derbisinin kendisi için ne kadar önem taşıdığının farkında olan Prandelli oyuncularını buna göre hazırlıyor.

Oyuncularına 3 gün izin veren deneyimli teknik adam, İstanbul'a sarı-kırmızılı futbolculardan 1 gün önce dönerek çalışmalarına başladı.

Tatilini İtalya'da geçiren tecrübeli çalıştırıcı, akşam saatlerinde İstanbul'a gelerek derbinin taktiği için planlarını yapmaya devam etti. Kurban Bayramı'nın ilk günü Kayseri Erciyesspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen sarı-kırmızılı ekipte Prandelli, takıma pazar günü izin vermişti.

Ardından çift antrenman ile hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da deneyimli teknik direktör, takıma 3 gün izin vererek oyuncularının dinlenmesini istemişti.

DERBİYİ KAZANMAK ZORUNDA

Her iki başkan adayındanda Prandelli ile devam edeceğiz açıklaması gelse de Fenerbahçe'yi yenemezse kulüpteki geleceğinin sıkıntıya gireceğini en iyi Cesare Prandelli biliyor. Kendini de buna göre hazırlaya İtalyan teknik adam oyunculara bu maçın ne kadar önemli olduğunu milli takımlarıyla bulunan oyuncuların dönmesinden sonra  bir kez daha vurgulayacak.

 
 

Günün Önemli Haberleri