Porto Hulk ile sözleşme tazeledi

Porto başarılı oyuncunun sözleşmesini 2016'ya kadar uzatıp serbest kalma bedeli olarak 100 milyon avroyu belirledi.

Porto forvet oyuncusu Hulk'un sözleşmesini 2016'ya dek uzattı ve Brezilyalı oyuncunun satın alma şartını 100 milyon avroya bağladı.

Portekiz şampiyonu, oyuncunun bonservis hakkının yüde 40'ı için Uruguay kulübü Atletico Rentistas'a 13.5 milyon avro ödedi ve toplam yüzdesini yüzde 85'e yükseltti.

Kulüp resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Porto Futbol Kulübü Club Atletico Rentistas'a 13.5 milyon avro ödeyerek Hulk de Souza (Hulk)'nın ekonomik haklarının yüzde 40'ını satın aldığını doğrulamaktadır. Ayrıca FC Proto'nun oyuncu ile sözleşmesini 30 Haziran 2016'ya kadar uzattığını ve serbest kalma şartını 100 milyon avro olarak belirlediğini de bilgilerinize sunarız," ifadelerini kullandı.

Porto'nun son ödemesiyle 19 milyon avro bedele ulaşan Hulk, Portekiz futbol tarihinin en pahalı oyuncusu oldu.

24 yaşındaki oyuncu Porto ile geçirdiği olağanüstü sezonun ardından Avrupa'nın en dikkat çeken oyuncularından biri haline geldi. Andre Villas-Boas'ın takımı için 16 lig golü atan Hulk, önümüzdeki hafta Braga karşısında Avrupa Ligi finali oynamaya hazırlanıyor.

Günün Önemli Haberleri