Pierre Webo golü annesine hediye etti

Dün gece attığı golle takımına üç puanı getiren Pierre Webo maç sonu duygusal açıklamalar yaptı.

Golden sonra iki eliyle gökyüzünü işaret eden Kamerunlu yıldız, "Golü anneme hediye ettim. Hep gol atmamı isterdi. Huzur içinde yatsın" dedi

Fenerbahçe'nin sıkıntıya düştüğü anlarda 'hızır gibi' yetişen Webo, hayatının en büyük acısını 11 Ekim'de annesini kaybettiğinde yaşadı... Genç yaşta (57) hayata gözlerini yuman Mague Jacqueline'nin cenazesi geleneksel törenler nedeniyle 20 gün bekletilirken, Kamerunlu futbolcu defin için 29 Ekim'de ülkesine gitmişti.

Beşiktaş derbisinin oynanacağı gün ülkesinden dönen ve kulübede bekleyen 32 yaşındaki futbolcu, dün Çaykur Rizespor önünde 64'te Meireles'in yerine oyuna dahil oldu. Attığı golü, kaybettiği annesine adayan Webo "Golü attıktan sonra hayatımda yaşadığım zor günleri aklıma getirdim. Golü anneme armağan etmek istedim ve huzur içinde yatmasını diledim. O hep gol atmamı isterdi" dedi. 

 

Günün Önemli Haberleri