Olcay Şahan rotasyon kurbanı

Geldiği günden itibaren ilk 11'in vazgeçilmez ismi olan Olcay Şahan, Balıkesir'de yedek soyundu.

Yoğun maç trafiğinde Bilic'in rotasyonuna ilginç bir isim takıldı. Yıldız futbolcu 21 Ekim 2012'deki Trabzon maçından beri ilk kez kulübede başladı..

Kartal'ın hücum hattındaki yorulmaz savaşçısı Olcay Şahan'ın adını Balıkesirspor karşılaşmasının 11'inde görmeyenler şaşırdı. Tıpkı başarılı futbolcu gibi. İlk 2 sezonda 34'er maçta da kendine yer bulan Olcay bu sezon da ilk 4 hafta 11'de sahaya çıkmıştı. 72 maçın 71'inde 'kesik' yemeyen Olcay dün Balıkesir mücadelesine kenarda başladı. Olcay son olarak 21 Ekim 2012'deki Trabzonspor maçında yedekti, o mücadelede de 46'da oyuna dahil olmuştu. Yönetici Sinan Vardar, Olcay'ın yedek kalmasıyla ilgili soruya "Alternatifli kadromuz var. Kimsenin yeri garanti değil. Belki de hoca dinlendirmek istemiştir" cevabını verdi.

59'DA OYUNA GiRDi

Olcay Şahan da karşılaşma öncesi şaşkınlığını gizleyemedi. Tecrübeli kanat oyuncusu "Forma giymeyi bekliyordum. Açıkcası şaşırdım. Çok kaliteli kadromuz var herkes yedekte kalabilir" ifadelerini kullandı. Teknik direktör Slaven Bilic, 57'de Mustafa Pektemek'in attığı golün ardından rakibin açılacağını düşünerek 2 dakika sonra Olcay Şahan'ı hemen sahaya sürdü. 27 yaşındaki futbolcu kalan bölümde topu ileride saklayarakBeşiktaş'ın 1-0'lık galibiyeti korumasını sağladı. Karşılaşma sonunda da konuşan Olcay Şahan "Avrupa Kupası dönüşleri kolay değildir. Balıkesir'den aldığımız 3 puanla yolumuza problemsiz devam ediyoruz" dedi.

 

Günün Önemli Haberleri