Necip Uysal'dan galibiyet yorumu
Spor Toto Süper Lig'in 10.haftasında Beşiktaş Başakşehir Stadı'nda Kasımpaşa'yı konuk etti.
Kasımpaşa maçında stoperde görev alan ve performansıyla alkışlanan Beşiktaşlı Necip Uysal, açıklamalar yaptı...
Necip; "Çok önemli bir maçtı, seri yakalamak istiyorduk, geçen hafta kazanmıştık bu hafta da galip gelmek istiyorduk. Maça gelirsek, iyi oynadık. Kalemizde çok pozisyon görmedik, bir benim çizgiden çıkardığım top vardı, bir de direk vardı. İnşallah hem takımın, hem de benim performansım böyle devam eder"
Benim mevkim sağ bek değil, hocam orada görev veriyor. Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. Kendimi ön liberoda daha iyi hissediyorum. Bugün stoeperde görev verdi hocam, elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Pozisyon icabı kontraya çıkmak için ileri çıktım. Benim kötü oynadığım zamanlarda bile bana destek veren Ahmet Nur Çebi ve eski hocam Fikret Enver'e teşekkür etmek isiyorum. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum" dedi.