MUSTAFA CENGİZ KİMDİR?

949 YILINDA GAZİANTEP'İN NİZİP İL&CCEDİL;ESİNDE DOĞAN MUSTAFA CENGİZ, GAZİANTEP LİSESİ VE ANKARA SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ MEZUNU. KÖY-KOOP OLUŞUMUNDA KURUCU UZMAN OLARAK &CCEDİL;ALIŞAN MUSTAFA CENGİZ, TANSA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİ YAPTI. PETROL SEKTÖRÜNDE TABGİS GENEL BAŞKANLIĞI VE İTO PETROL MESLEK KOMİTELERİNDE SEKTÖR TEMSİLCİLİĞİ YAPAN CENGİZ, GALATASARAY SPOR KULÜBÜ TÜZÜK TADİL KOMİSYONU ÜYELİĞİ YAPTI. MUSTAFA CENGİZ İLERİ DÜZEYDE İNGİLİZCE, FRANSIZCA VE ARAP&CCEDİL;A BİLMEKTEDİR.

949 yılında Gaziantep'in Nizip ilçesinde doğan Mustafa Cengiz, Gaziantep Lisesi ve Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu. Köy-Koop oluşumunda kurucu uzman olarak çalışan Mustafa Cengiz, TANSA Genel Müdürlüğü görevi yaptı.

Petrol sektöründe TABGİS Genel Başkanlığı ve İTO Petrol meslek komitelerinde sektör temsilciliği yapan Cengiz, Galatasaray Spor Kulübü Tüzük Tadil Komisyonu üyeliği yaptı. Mustafa Cengiz ileri düzeyde İngilizce, Fransızca ve Arapça bilmektedir.

Galatasaray kesenin ağzını açtı iki maça dev prim Mustafa Cengiz'den sert açıklama Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den tepki! TFF ve MHK... Mustafa Cengiz'den seçim kararı Mustafa Cengiz: 19.05 olayı kasıtlı, beni kimse bu konuda ikna edemez