Muslera'nın yerine o geliyor!
Galatasaray, Muslera'nın ayrılma ihtimali nedeniyle, S.Liege'de oynayan milli file bekçisi Sinan Bolat'ı şimdiden listeye aldı.
Galatasaray yönetimi, son dönemde İngiltere'den cazip teklifler alan ve "Sezon sonunda kulübüm de izin verirse, gitmek isterim" diyen Fernando Muslera'nın yerini doldurmak için, şimdiden kolları sıvadı.
Chelseave Manchester United gibi devlerin transfer listesinde olan ve İspanyol kulüplerinin de ilgisini çeken Uruguaylı kaleciyi, sezon sonu 20 milyon Euro bedelle satmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, Belçika'nınStandard Liege kulübünde forma giyen milli kaleci Sinan Bolat'a kancayı taktı. 24 yaşındaki genç kalecinin sezon sonunda kulübüyle sözleşmesinin sona ereceği ve bonservis bedeli ödenmeden transfer edilebileceği öğrenilirken, milli file bekçisinin de Aslan'a gelmeye istekli olduğu bildirildi.
Gelecek yıllarda uygulanacak yabancı kısıtlaması nedeniyle yabancı hakkını kaleciden yana kullanmak istemeyen Cimbom, Sinan'ı bu yüzden tercih ediyor.