Muslera'dan özel hazırlık

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera kalan maçlarda kalesini gole kapamak istiyor.

Bu sezon birçok şanssız gol yemesine rağmen birçok maçta gösterdiği performansla takımının galibiyetinde kilit rol oynayan Muslera kalan maçlarda kalesini gole kapamak istiyor. Uruguaylı idman sonlarında özel çalışıyor.

Geçen sezona göre kalesinde daha fazla gol görmesine karşın sayısız pozisyonda başarılı kurtarışlar yapan Fernando Muslera, Elazığ maçında kalesini 10. kez gole kapatmak istiyor. Bu sezon 9 maçta gol yemeyen Uruguaylı, bu rakamı 10'a yükseltmek için sahaya çıkacak.

CUMA MAÇLARINDA İSYAN

Galatasaray camiası takımlarının cuma günü maç yapmasını istemiyor. Elazığ maçıyla birlikte 9. kez cuma günü oynayacak olan sarı-kırmızılı ekip, 4 kez sahadan yenilgiyle ayrılırken, 2 beraberlik, 2 de galibiyet elde etti. Önündeki tek kulvar lig kaldığı için takımlarını hafta sonu izlemek isteyen sarı-kırmızılılar cuma maça gitmenin zorluğuna dikkat çekiyor.

ELAZIĞ BİLETLERİ SATIŞTA

G.Saray'ın Süper Lig'in 30. haftasında yarın Arena'da konuk edeceği Elazığ maçının biletleri dün satışa çıktı. Bilet.galatasaray.org adresinden satışa çıkartılan biletler 40 ile 400 TL arasında değişiyor.

Günün Önemli Haberleri